lamborghini efsanenin arkasındaki adam izle

 Lamborghini, dahi otomobil mucidi Ferruccio Lamborghini'nin hikayesini konu ediyor. İşe önce traktör üretimiyle başlayan Ferruccio Lamborghini, hayatının aşkı ile evlenip, inandığı işi gerçekleştirebilmek için elindeki her şeyi satar. Lamborghini, Ferrari markasının kurucusu olan Enzo Ferrari ile birlikte araba yapmak ister ancak beklenmedik bir şekilde reddedilir. O anı milat olarak gören Lamborghini, Ferrari’den daha iyi araçlar yapmak için çalışmaya başlar. Bu durum onlar arasında hiç bitmeyecek bir rekabetin de başlangıcı olur.


2.Dünya Savaşı’nın ardından hayallerini gerçekleştirmek için eve dönen Ferruccio Lamborghini, işe önce traktör üretimiyle başlar. Hayatının aşkı ile evlenen ve inandığı iş için elindeki her şeyi satan Lamborghini’nin hedefi yükseklerdedir. Ferrari markasının kurucusu Enzo Ferrari’yle birlikte araba yapmak isteyen Lamborghini, ondan hayatının reddini yer. O günden sonra, dünyanın en hızlı araçlarına sahip olan Ferrari’den daha iyisini yapmak için çalışacaktır. Aralarında amansız bir rekabet ve hiç bitmeyen bir yarış başlar.

Gerçek bir hikayeyi anlattığı için bu tarz film/dizileri seviyorum; bir de markalara ait ise daha çok. Bu anlamda

Bu tür efsanelerin başarı öyküleri filmleri güzel oluyor.

Senaryo, kurgu, hikaye hiçbiri olmamış. Sadece zamanın kostüm ve mekanları fena sayılmaz. Bu tür başarı biyografi filmleri seviyorum ama, 2019 Netflix yapımı Vespa mucizesi bundan çok iyiydi.

orta halli bir biyografik yapım olmuş. senaryoda ve kurguda eksiklikler var gibiydi. yine de lamborghini markasının doğuş serüvenini merak edenler izleyebilir.

        Yorumlar

        Bu blogdaki popüler yayınlar

        the pope's exorcist izle

        film izler misin?