the pope's exorcist izle

 Vatikan'ın önde gelen şeytan kovucusu Gabriele Amorth'u, bir çocuğa sahip olunmasını araştırırken ve Vatikan'ın sır olarak saklamaya çalıştığı bir komployu ortaya çıkarırken takip edin. the pope's exorcist izle

The Pope's Exorcist, 1990 tarihli An Exorcist Tells His Story ve 1992 tarihli An Exorcist: More Stories by Peder Gabriele Amorth kitaplarına dayanan, Michael Petroni ve Evan Spiliotopoulos'un senaryosundan Julius Avery tarafından yönetilen2023 Amerikan doğaüstü korku filmidir . [5] FilmdeAmorth rolünde Russell Crowe , yardımcı rollerde Daniel Zovatto , Alex Essoe ve Franco Nero yer alıyor.


Üretim, 2020'de Screen Gems'in Amorth'un hikayesinin haklarını satın almasıyla başladı. Bir yönetmen değişikliği ve senaryo revizyonlarından sonra, çekimler Ağustos'tan Ekim 2022'ye kadar İrlanda'da gerçekleşti.

https://filmizlermisin.com/the-popes-exorcist-izle/

The Pope's Exorcist, 5 Nisan 2023'ten itibaren birçok uluslararası ülkede ve 14 Nisan'da Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girdi. Film, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı ve dünya çapında 73 milyon dolar hasılat elde etti.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

lamborghini efsanenin arkasındaki adam izle

film izler misin?